Каква драма! Журналист брои Мбапе за сигурен играч на Реал Мадрид, а майка му спъва трансфера


Каква драма! Журналист брои Мбапе за сигурен играч на Реал Мадрид, а майка му спъва трансфера
Снимка: Getty Images

3883 0

Драмата около Килиан Мбапе и евентуалното му преминаване в Реал Мадрид още през това лято няма край и сякаш се разгаря с пълна сила. Информациите са разнопосочни, но все пак изгледите за финализиране на сделката не са за пренебрегване.

Журналистът Франсоа Гаярдо е убеден, че Мбапе ще облече екипа на „лос бланкос. Според него това ще се случи още на 6 или 7 юли. Друга информация пък сочи, че майката на Килиан – Файза Ламари, която е и негов агент, спъва успешното финализиране на преговорите между ПСЖ и Реал Мадрид.

КАТЕГОРИЧНОСТТА НА ЖУРНАЛИСТА

6 или 7 юли ще донесат голяма радост на вас, мадридчани. Килиан Мбапе ще стане играч на Реал Мадрид и ще сбъдне мечтата си. Остана много малко. Бъдете много спокойни и ме изслушайте. Не съм казвал нищо по тази тема от 2021 г.“, написа Франсоа Гаярдо в „Twitter“.

Според него Мбапе със сигурност ще се присъедини към Реал Мадрид още в следващите дни. Както е известно, Килиан отказа да поднови договора си с ПСЖ и през лятото на 2024 година ще стане свободен агент. Твърди се, че парижани са му поставили ултиматум - - или той продължава споразумението, или напуска отбора още през летния трансферен прозорец.

КАК МАЙКАТА НА МБАПЕ СПЪВА СДЕЛКАТА МЕЖДУ ПСЖ И РЕАЛ МАДРИД

Изданието „El Debate“ гръмна с информация, че майката на Мбапе - Файза Ламари, която е и негов агент, се превърна в основна спънка за трансфера му на „Сантяго Бернабеу“.

Медията твърди, че тя е поискала от ПСЖ 60 млн. евро неизплатени бонуси на нападателя. Посочва се, че именно тази претенция бави сделката между двата гранда за френския нападател.

Припомняме, че миналото лято Мбапе имаше възможност да сбъдне мечтата си да заиграе в Реал Мадрид, но вместо да премине при „кралете“ като свободен агент, подписа нов контракт с парижани.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Може и да стане": Феновете на Реал Мадрид и ПСЖ наостриха уши след изказване на Зинедин Зидан за Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички