ПСЖ още се надява да разубеди Килиан Мбапе, той отново "намигна" на Реал (СНИМКА)


ПСЖ още се надява да разубеди Килиан Мбапе, той отново "намигна" на Реал (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

1971 0

Бъдещето на Килиан Мбапе все още не е ясно и най-вече дали ще се присъедини към Реал Мадрид това лято. Само едно е известно, а именно, че френският национал не иска да подновява договора си с ПСЖ и ако не бъде продаден това лято ще напусне като свободен агент през 2024 година.

ПСЖ продължава да опитва за нов договор

Според L’Équipe ПСЖ все още се опитва да поднови договора на нападателя, но позицията му е ясна: да изкара последната година от договора си до 2024 г. и да не изпълнява клаузата за подновяване до 2025 г.

Ако през следващите седмици няма положителни сигнали, ПСЖ ще го продаде през настоящия летен трансферен прозорец. Източници, близки до френския отбор, обясниха пред L’Équipe, че Мбапе е обещал да напусне ПСЖ с трансферна сума, така че безплатен трансфер може да е малко вероятен предвид обещанието на играча.

В ПСЖ не искат да преминат през същия сценарий като миналата година, когато направиха невъзможното, за да задържат Мбапе. Клубът, освен това, не разбира как играчът е позирал с клубна фланелка до 2025 г., когато в действителност е удължил договора си за две години с опция за допълнителна година, която е тази, която той не иска да изпълни.

Поредно намигване към Реал?

Междувременно в Instagram Килиан Мбапе качи снимка със свой приятел, с който е заедно на парти с дрескод "бяло". Под снимката френският национал написа: "Бяло парти". Дали това е свързано с Реал може само да се гадае, но феновете на мадридчани го видяха като положителен знак. По-рано се появи информация, че Реал са договорили Мбапе, а сумата, която ще платят може да достигне близо 300 млн. евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички