Лапорта скочи на шефа на Ла Лига: Продължава с манията си по Барселона


Лапорта скочи на шефа на Ла Лига: Продължава с манията си по Барселона
Снимка: Getty Images

1431 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, отговори на искането на шефа на Ла Лига Хавиер Тебас да депозира оставката си. Неговото искане е по повод скандала, който се завихри около каталунците. По-рано се появи информация, че каталунският гранд е плащал на бившия президент на Съдийския комитет към федерацията Хосе Мария Енрикес Негрейра.

"Някои вече ни предупредиха, че Тебас насърчава репутационна кампания срещу Барселона и срещу мен. Той вече свали маската си. Продължава с манията си по Барселона. С фобията си от нашия клуб. Спомням си, че той е човек, който в кариерата си вече е демонстрирал своята враждебност към Барселона. Още през 2005 г. като вицепрезидент на Алавес се оплака, защото не иска Меси да играе за Барселона", сподели Лапорта.

"Той не прощава, че не подписахме споразумението с CVC, което е споразумение, което той контролира. Той също така не може да понесе, че сме в Суперлигата. Това е неговият обичаен начин на действие. Неговото намерение е да доминира в Барселона от разстояние, което прави през последните години. Няма да дам на г-н Тебас удоволствието да се оттегля като президент на Барселона. Това трябва да решат членовете".

А ето пет мистерии покрай скандала в Барса, които заслужават обяснение. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички