"Аз съм "мадридист"! Президентът на Ла Лига стиска палци на Реал Мадрид


"Аз съм "мадридист"! Президентът на Ла Лига стиска палци на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1620 0

Президентът на Ла Лига - Хавиер Тебас, не скри, че подкрепя един от грандовете в елита Реал Мадрид. Нещо повече - той изрази увереност, че "кралския клуб" има всички възможности да обърне надпреварата за титлата в своя полза.

Тимът, воден от Карло Анчелоти, е втори в класирането в първенството с актив от 56 точки. При записани 17 победи, 5 равенства и 3 загуби, "белия балет" остава на 9 пункта зад вечния си съперник Барселона. Въпреки това, Тебас е оптимист.

"Ла Лига свърши ли? Аз съм "мадридист". Реал Мадрид вече е правил обрати в първенството след 7-8 точки изоставане, все още има много оставащи мачове в Ла Лига. Представете си Мадрид да спечели "Ел Класико", ще бъдат много близо", коментира специалистът.

Голямото дерби на испанския футбол ще се състои в неделя (19-и март). "Белите" гостуват на "Камп Ноу" и евентуален успех би могъл да даде допълнителен подем ма "кралете" за обрат в подреждането. Такъв за Барселона обаче би означавал почти край на спора.

Докато Тебас вдъхна оптимизъм сред феновете на Реал с думите си, внесе и напълно противоположни емоции в редиците на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички