Шеф в Реал Мадрид призна, че Килиан Мбапе все още може да премине на "Бернабеу"


Шеф в Реал Мадрид призна, че Килиан Мбапе все още може да премине на "Бернабеу"
Снимка: Getty Images

1815 0

Един от членовете на борда на директорите в Реал Мадрид - Каталина Минаро, призна, че клубът все още може да привлече Килиан Мбапе от ПСЖ.

Минаро вярва, че Флорентино Перес все още иска да "доведе" французина на "Сантиаго Бернабеу", стига младият футболист да бъде решителен в желанието си за трансфер.

"С Флорентино не бих изключилa нищо. Ако иска да дойде и е готов да отговаря на критериите на клуба, ще дойде. Ако не, той няма да вземе това решение и ще се появи някой друг на неговото място", каза Минаро в интервю.

Преди година в "лос бланкос" се свързваха с трансфер на французина. До сделка обаче не се стигна и той поднови договора си с ПСЖ, а се смяташе, че ще бъде представен като новия футболист на Реал.

24-годишният играч е в блестяща форма за ПСЖ през този сезон, като може да се похвали с 25 гола и шест асистенции в 25 мача. Неговата форма, съчетана с тази на Лионел Меси и Неймар, е ключова за парижкия клуб, който седи на върха в таблицата на Лига 1.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мбапе все още мечтае за Реал: Гледа мачовете на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички