Реал Мадрид взе решение да продаде Дани Карвахал през лятото


Реал Мадрид взе решение да продаде Дани Карвахал през лятото
Снимка: Getty Images

13824 0

Испанският гранд Реал Мадрид е взел важно решение за своето бъдеще. На "Бернабеу" имат намерението да се разделят с един от своите легендарни играчи, а именно - Дани Карвахал.

Решението е било взето от ръководството, оглавявано от Флорентино Перес, който смята, че слабата форма и проблемите с контузии на Карвахал няма да са от полза на "лос бланкос" за бъдещето, информира изданието El Nacional.

Въпреки че 31-годишният играч е ключа в защитата на Реал Мадрид в продължение на много години, последните доклади сочат, че последните му проблеми с контузии и недостатъчно представяне са довели до разочарование в клуба.

Карвахал беше измъчван от контузии този сезон, пропускайки четири ключови мача поради мускулни проблеми. Това значително повлия на представянето му и доведе до критики както от фенове, така и от експерти.

Непостоянната му форма и проблемите му с травми явно са накарали Реал да търси опции да го замени, докато преследва Барселона в надпреварата за титлата в Ла Лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Оставането на Бензема в Реал Мадрид зависи от Зинедин Зидан?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички