Дългогодишен футболист на Реал Мадрид не се чувства щастлив, иска да напуска


Дългогодишен футболист на Реал Мадрид не се чувства щастлив, иска да напуска
Снимка: Getty Images

3478 0

Защитникът на Реал Мадрид - Начо Фернандес, се чувства недооценен в клуба и е песимист за възможността за удължаване на своя договор.

Отношенията на Начо с наставника Карло Анчелоти са се влошили и испанският защитник не чувства, че има пълното доверие на мениджъра, твърди испанското издание Relevo.

Начо винаги е бил надежден играч на "лос бланкос" през годините, но времето му за игра е ограничено през този сезон, тъй като той остава на пейката в повечето сблъсъци на гранда. Испанският защитник се е включил само в 17 мача за Кралския клуб този сезон, главно като резерва.

Въпреки липсата на игрово време, Начо винаги е бил професионалист и продължава да работи усилено в тренировките, но се твърди, че защитникът е разочарован от липсата на възможности на "Сантяго Бернабеу". Ситуацията му в клуба дори тревожи и съотборниците му, които са играли заедно с него през годините.

Начо е футболист на Реал Мадрид от младежките си години. Откакто е част от основния състав, Начо направи зашеметяващите 292 мача за испанските гиганти, като отбеляза 15 гола и регистрира девет асистенции. Той допринесе много и за европейската доминация на Мадрид през последното десетилетие.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бензема с призив към Реал след победата над Атлетико за купата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички