Мбапе още мечтае за Реал: Гледа мач на мадридчани, докато е на събитие с ПСЖ (СНИМКА)


Мбапе още мечтае за Реал: Гледа мач на мадридчани, докато е на събитие с ПСЖ (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3540 0

Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, отново насочи вниманието към себе си, след като бе "хванат" да гледа двубоя на Реал Мадрид срещу Атлетико за Купата на Краля. И това едва ли щеше да е нещо странно, ако не се бе случило по време на благотворителната гала на фондация „Strong3r“, на която присъстваха играчите на ПСЖ.

Мбапе, който бе седнал до бившия играч на "белия балет" - Ашраф Хакими, обърна повече внимание на случващото се в дербито за Купата на Краля между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид, отколкото на събитието.

В история в Instagram, показваща снимки от галата, Мбапе се появи за секунда. На нея се вижда как се взира в телефона не за друго, а да гледа двубоя на "Кралския клуб". Припомняме, че през лятото френският национал отказа да премине на "Сантяго Бернабеу" и преподписа с парижани.

Не стихват обаче спекулациите, че мечтата му е именно трансфер в Реал Мадрид. Колкото до Килиан и нарастващата му значимост във френския клуб - излязоха информации, че Мбапе си е избрал кой играч да привлече ПСЖ през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички