Реал Мадрид с щедър бонус за Винисиус, ако бразилецът спечели "Златната топка"


Реал Мадрид с щедър бонус за Винисиус, ако бразилецът спечели "Златната топка"
Снимка: Getty Images

1962 0

Голямата звезда на Реал Мадрид - Винисиус, ще бъде възнаграден щедро, ако успее да спечели "Златната топка", предава испанското издание Dariogol.

Има най-различни слухове за бъдещето на 22-годишния бразилец. Неговия контракт го задържа на "Бернабеу" до 2024 година, но според гореспоменатия източник двете страни работят по подновяването на договора му.

Една от интересните клаузи в него е, че ако Винисиус успее да спечели престижната индивидуална награда "Златна топка", то той ще прибере 3 милиона евро бонус от клуба.

Според информацията новия контракт на бразилеца, ще му "докарва" годишно по 8 милиона евро вместо сегашните 3 милиона, от които той не е никак доволен, според най-различни издания.

22-годишното крило в момента е един от най-големите таланти в световния футбол, а това е една от причините испанския гранд да иска да го задържат за по-дълъг период. Винисиус също иска да остане в клуба. Той разкри през октомври миналата година, че иска да прекрати кариерата си на "Сантяго Бернабеу".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Босът на Ла Лига: Реал е облагодетелстван от съдиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички