Шеф на Барселона с тежко признание и разкритие за жертви на футболисти


Шеф на Барселона с тежко признание и разкритие за жертви на футболисти
Снимка: GettyImages

2054 0

Спортният директор на Барселона Деко призна, че приключилият летен трансферен прозорец е бил изключително сложен за клуба. Каталунският гранд за трета поредна година беше изправен пред големи проблеми с регистрацията на новопривлечените футболисти.

В последния мач срещу Осасуна в Ла Лига, спечелен драматично с 2:1 в Памплона, трима от дебютантите за „блаугранас“ се появиха като резерви след почивката – Жоао Кансело, Жоао Феликс и Иниго Мартинес.

ПРИЗНАНИЕТО НА ДЕКО И ЖЕРТВИТЕ НА ИГРАЧИТЕ

Беше много трудно. Има момент, в който футболистите искат да дойдат и приемат ситуацията, в която сме, както и това, че ни трябва помощ от тяхна страна“, заяви Деко.

Кансело и Феликс направиха тези необходими усилия. Същото стори и капитанът Тер Стеген, който поднови договора си, знаейки, че с това помага на клуба и носи стабилност, от която се нуждаем. Важно е, че имаме играчи с такъв дух, които разбират ситуацията в клуба. Благодарение на техните усилия, ние успяхме да ги привлечем в отбора“, добави бившият плеймейкър на каталунците за жертвите, които са направили футболистите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: AS разкри: Барселона и Реал Мадрид си обявяват война заради съдиите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички