AS разкри: Барселона и Реал Мадрид си обявяват война заради съдиите


AS разкри: Барселона и Реал Мадрид си обявяват война заради съдиите
Снимка: Getty Images

1945 0

Авторитетното испанско издание AS излезе с прелюбопитен материал в понеделник по обяд. Той е свързан с работата на арбитрите от началото на сезона в Ла Лига, от който се изиграха 4 кръга. 

Очертаващ се скандал между най-добрите

В Кралството съобщават, че Реал Мадрид и Барселона вече имат огромни претенции в отсъжданията на реферите. Оказва се, че на "Сантяго Бернабеу" вярват в теорията, че се е стигнало толкова далеч, че съдиите помагат на каталунците от самото начало, за да не губят точки. 

Съмнителни остават моменти в половината двубои на актуалния шампион от началото на сезона, като най-сериозни претенции в столицата имат за мача с Виляреал. На първо място обаче те отчитат неотсъдената дузпа срещу Хетафе преди почивката, която би могла да повлияе на развоя в полза на собствения им тим преди броени дни. 

Междувременно AS съобщава, че Барселона изготвя списък с грешки, които са ощетили шампиона и такива, които са подпомогнали "кралския клуб". "Блаугранас" вярва, че те са много и в двете посоки още от началото на сезона, стартирал едва на 11 август.

Вижте защо Левандовски скочи на Ла Лига и съдиите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички