Шави се хвърли в защита на Левандовски: Понякога сме твърде взискателни


Шави се хвърли в защита на Левандовски: Понякога сме твърде взискателни
Снимка: GettyImages

1679 0

Мениджърът на Барселона Шави Ернандес смята, че критиките към Роберт Левандовски са били прекалено остри през последните седмици, тъй като полският нападател се радва на по-дискретно начало на сезона.

Каталунците се затрудниха да генерират опасности като цяло срещу Осасуна, Шави призна, че отборът му трябва да се подобри. "Е, очаквахме подобен вид мач. Прогнозирахме, че можем да имаме превъзходство в средата. Мисля, че контролирахме играта в много моменти, играхме, но е вярно, че трябва да създадем повече напред. Не атакувахме много пространства през първото полувреме", сподели наставникът на Барса.

Критиките към Левандовски - основателни ли са?

Левандовски спечели и реализира дузпа, за да спечели мача срещу Осасуна в неделя вечер, а също така отбеляза победителя срещу Виляреал предходната седмица. Въпреки това мнозина смятат, че всеобщият му принос към играта на Барселона и способността му да заема правилните позиции е доста разочароващ. Шави обаче се обяви е негова защита.

"Мисля, че сме твърде взискателни към него. Роберт ни даде четири точки в последните два мача, той вкара в последния мач, вкара днес. Той игра добре днес, днес игра по-просто, изигра добър позиционен мач. През седмицата говорихме за това, че той няма толкова много докосвания, но беше много добре позициониран. Мисля, че понякога сме твърде взискателни към играчите. Щастлив съм с него днес, той работи здраво и той е Левандовски, той е нашият голмайстор". Наскоро пък нападателят обвини съдиите, че правят Ла Лига непривлекателна за гледане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички