Шави знае къде иска да играе Меси в Барса, всеки път, когато му го казва, очите на Лео "светват"


Шави знае къде иска да играе Меси в Барса, всеки път, когато му го казва, очите на Лео "светват"
Снимка: Getty Images

3861 0

Любопитни подробности за разговорите между бившите съотборници в Барселона - Лионел Меси и Шави Ернандес, сподели испанският журналист Гийом Балаге. Както е известно, настоящият треньор на каталунците води преговори с аржентинеца по повод завръщането му на "Камп ноу".

"Лео и Лапорта не са разговаряли, но очевидно Барселона продължава да настоява за завръщането на Меси. Основният двигател е Шави, който редовно разговаря с Меси и му рисува доста ясна картина на отбора, който се нуждае от неговите качества", споделя Балаге, цитиран от "ВВС".

"Шави казва на Меси, че той ще бъде използван като един от двамата полузащитници, играещи пред опорния халф, което е много близо до ролята му в националния отбор на Аржентина. Шави е измислил различни начини, за да проработи това, и всеки път, когато Лео чуе за това, очите му светват", продължава журналистът.

"Но след това чува от ръководството на клуба неща от рода на "ние разговаряме, ще се случи" и предполагам, че реакцията му е доста негативна, защото оферта изобщо не е пристигала. Това са само разговори от страна на Барселона", допълва Балаге. Според слуховете Барселона вече е наясно какви условия ще предложи на Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички