Барселона предлага на Меси заплатата на Левандовски и хубави бонуси


Барселона предлага на Меси заплатата на Левандовски и хубави бонуси
Снимка: Getty Images

20689 0

В Барселона готвят предложение към нападателя на ПСЖ Лионел Меси за завръщането му на "Камп ноу". Клубът ще предложи на звездата контракт до 2025 година по схема 1+1, както и заплата като тази на Роберт Левандовски, съобщава журналистката на "Telemundo Deportes" Вероника Брунати.

Полската звезда на "блаугранас" в момента прибира по 2,17 милиона евро месечно, преди облагането с данъци. На аржентинеца ще бъде предложен и процент от спонсорските приходи на Барселона. Ръководството на каталунците планира и да му организира прощален мач при пълни трибуни на "Камп ноу".

Договорът на Меси с ПСЖ изтича в края на сезона. Двете страни от известно време преговарят за нов такъв, но напоследък и едната, и другата страна са се отказали да продължат сътрудничеството си, гласят слуховете.

Иначе заплатата на нападателя при парижани е 41 милиона долара или 37,6 милиона евро годишно. В Барселона основното му възнаграждение ще бъде 26 милиона евро на сезон. А какво мисли Левандовски за това да е съотборник с Меси четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички