"От любов към футбола": Анри си пожела Меси отново да се върне в Барселона


"От любов към футбола": Анри си пожела Меси отново да се върне в Барселона
Снимка: GettyImages

6030 0

Един от легендарните играчи на Франция Тиери Анри отправи съвет към звездата на ПСЖ Лионел Меси. А именно аржентинецът да се завърне в Барселона и там да завърши кариерата си. Както е известно, договорът на Меси с френския клуб е до лятото, като все още не е подписал нов и в последно време все повече се отдалечава от тази възможност.

Заради любовта към футбола - мястото на Меси е в Барселона

Анри бе гост-коментатор по време на двубоя между ПСЖ и Лион, който бе загубен от парижани. Феновете на френския шампион са изключително недоволни от представянето на техните любимци, като дори няколко пъти вече освиркаха Меси. 

"Срамно е да чуеш освирквания от "Парк Де Пренс". Не може да се освирка един от най-добрите играчи в отбора, който има 13 гола и 13 асистенции този сезон. Това не е информация, а желание. Лео Меси трябва да се върне в Барселона заради любовта към футбола и заради начина, по който си тръгна от там", заяви Анри.

Бившият нападател добави, че "по високите етажи има хора, които се занимават с тези неща, но мисля, че би било хубаво. Бях щастлив, когато реши да дойде във френския футбол, но да видя как плака, когато се сбогуваше, беше наистина трудно . Това е сантиментално нещо, не казвам, че ще се случи или че имам някаква информация, повтарям". Наскоро вицепрезидентът на Барселона призна, че е имало разговори за завръщането на Меси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички