Шави: Забелязах промяната в Меси преди няколко дни и разбрах, че няма да се върне


Шави: Забелязах промяната в Меси преди няколко дни и разбрах, че няма да се върне
Снимка: GettyImages

7076 0

Наставникът на Барселона Шави също коментира решението на Лионел Меси да играе в Интер Маями и по-точно фактът, че не се върна в Барселона. В последните няколко месеца аржентинецът бе упорито спряган за завръщане на "Камп Ноу", но в крайна сметка избра да отиде в Америка.

Кога Шави е разбрал за решението на Меси?

"В последните няколко дни и седмици, забелязах промяна и,ч че Меси не вижда как ще се завърне. Трябва да разберете обаче, че да си Меси не е никак лесно. Всеки да се интересува от теб, не успява да намери покой никъде. Той ми каза, че не се е наслаждавал през последните две години", заяви Шави относно проваленото завръщане на аржентинеца.

Относно това дали е било честно спрямо клуба и спрямо самия Шави цялата еуфория в последните месеци около евентуалното завръщане: "Вълнението беше генерирано на първо място от него, после от мен и после от клуба. Той иска по-спокоен живот. Той е най-добрият футболист в историята. Бях наистина убеден, но както казах преди това решението зависи от него и в крайна сметка той го взе".

Още след думите на Меси къде ще играе от Барселона реагираха със светкавичен отговор, за да раззсеят съмненията, че клубът има някаква вина. В него се съобщава, че са имали конкретна оферта към Лео, но самият футболист е искал да премине в САЩ, за да "избяга" от напрежението, на което е подложен в последните години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички