Гневен Пике атакува Барселона: Всички напуснахме и въпреки това те не могат да подпишат с никого


Гневен Пике атакува Барселона: Всички напуснахме и въпреки това те не могат да подпишат с никого
Снимка: Getty Images

7883 0

Бившият защитник на Барселона Жерар Пике наскоро разкритикува съмнителните финансови решения на клуба след напускането на Жорди Алба и Серхио Бускетс.

Пике бе любимец на феновете на Барса, а по средата на сезон 2022/23 той обяви, че се оттегля от футбола. Други две легенди на клуба - Жорди Алба и Серхио Бускетс обявиха, че ще напуснат клуба в края на сезона, като по този начин да облекчат финансовата ситуация на "Камп Ноу".

Пике атакува остро Барселона

Пике отправи критики към каталунския клуб, заявявайки, че въпреки съзнателното му решение да се пенсионира и да облекчи финансовия "товар", ситуацията не се е подобрила.

"Радвам се, че напуснах, защото помогнах на Барса по въпроса за заплатите. Но изглежда, че въпреки това все още има финансови проблеми. Казаха, че ние сме отговорни за нашите заплати. Всички напуснахме Барса и въпреки това те не могат да подпишат с никого", категоричен бе Пике.

Голямата цел на Барселона бе привличането на Лионел Меси, но до сделка между двете страни не се стигна. Аржентинецът обяви, че ще отиде отвъд Океана и ще се присъедини към Интер Маями, а Ла Пулга вече дори бе обявен като играч на тима от МЛС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички