Шави се прехласна по Роберт Левандовски след победата срещу Валядолид


Шави се прехласна по Роберт Левандовски след победата срещу Валядолид
Снимка: Getty Images

2163 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес изрази възхищението си от нападателя Роберт Левандовски, който вкара два гола при победата с 4:0 над Валядолид в мач от 3-ия кръг на испанската Ла Лига.

"Отделно от головете, които вкарва, бих искал да изтъкна и тайминга му. Той е роден да бъде лидер и е много работлив на терена. Левандовски е пример за останалите играчи в отбора, знае как да получава топката и да я задържа в свое владение", каза Шави пред "DAZN" след срещата на "Камп Ноу".

Полякът вече има четири гола с екипа на Барса в Ла Лига, а каталунците събраха актив от седем точки и са на трето място във временното класиране (зад перфектните до момента Бетис и Реал Мадрид, които имат по девет пункта).

"Мачът не беше перфектен. Първите 40 минути бяха добри, но след това се отпуснахме. През второто полувреме се коригирахме, но не трябва да се допускат такива спадове. Трябва да изгледам двубоя на запис, но със сигурност има детайли, върху които трябва да работим", добави още Шави след успеха над Валядолид.

*Следващият мач за Барселона е гостуване на Севиля от 4-ия кръг в Испания - 3 септември (22:00 ч. българско време)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички