Шави за Шампионска лига: Най-трудният жребий за Барселона в последните 20 години


Шави за Шампионска лига: Най-трудният жребий за Барселона в последните 20 години
Снимка: Getty Images

1903 0

Наставникът на Барселона Шави смята, че жребият за каталунците в Шампионска лига е най-трудният в последните 20 години. "Лос кулес" попаднаха в една група с отборите на Байерн Мюнхен, Интер и Виктория Пилзен, а Шави смята, че излизането от групата е много трудна задача.

“Вероятно това е най-тежкият ни жребий в последните 20 години. Целта е да продължим, но ще бъде изключително трудно”, сподели Шави на пресконференция преди двубоя на Барселона срещу Валядолид, който ще се изиграе в неделя вечер.

Шави коментира и трансферните саги около клуба. По отношение на Бернардо Силва, испанецът заяви: “Надявам се, разбира се, но знаем, че ще бъде трудно, защото остават само няколко дни и в настоящата ситуация ще е наистина трудно”.

Що се отнася до преговорите с Челси за Пиер-Емерик Обамеянг и Маркос Алонсо, Шави бе по-лаконичен: “Не изключвам нищо. Ще анализираме ситуацията и ще видим. Много неща може да се случат до затварянето на трансферния пазар, но искам да приключи”.

Шави заяви, че се надява Жул Кунде да може да играе за Барселона, след като най-накрая бранителят ще може да бъде регистриран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички