Шави с тъжно разкритие за Ансу Фати, клубът се е срещал със семейството му


Шави с тъжно разкритие за Ансу Фати, клубът се е срещал със семейството му
Снимка: Getty Images

6422 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри, че младокът Ансу Фати е много афектиран след поредната травма, която получи и клубът дори е провел среща с него и семейството му.

Както знаете, новият №10 на каталунците тъкмо се бе завърнал на терена в Ел Класико срещу Реал Мадрид, но още в следващата среща (с Атлетик Билбао) се контузи и напусна със сълзи на очите. 

"Ансу Фати е афектиран. Ситуацията е крайно неприятна и вече проведохме среща с него и семейството му. Той се нуждае не само от физическо, а и от психическо възстановяване. Състоянието му влияе негативно на всички, но най-големият потърпевш е той", заяви Шави по време на пресконференция по-рано днес (22 януари).

"Иска ми Ансу никога повече да не се контузва, но това са неща, които не можем да контролираме. Предстои да изготвим план за възстановяване и точно с това ще се занимаваме", допълни наставникът на Барса. 

Утре (23 януари) тимът гостува на Алавес в мач от 22-ия кръг на Ла Лига. Двубоят ще стартира в 22:00 ч. българско време!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички