Ужасяващо: Ансу Фати може да пропусне 3-4 месеца след новата контузия


Ужасяващо: Ансу Фати може да пропусне 3-4 месеца след новата контузия
Снимка: Getty Images

1618 0

Нападателят на Барселона Ансу Фати може да бъде извън игра за нов дълъг срок - между 3 и 4 месеца. Това съобщи "Esport 3", според които такъв ще е срокът за възстановяване на играча, ако той се подложи на операция.

Каталунският клуб обмисля как да реши проблема на младата звезда, който често изпитва проблеми с лявото бедро. Един от вариантите пред тях е 19-годишният испански национал да се подложи на операция.

Ръководството на "блаугранас" съветва Фати да си направи операцията и това да се случи във Финландия. "За" това решение са и лекарите на клуба, и треньорският щаб. Окончателното решение обаче ще бъде взето от самия футболист и неговите родители. Още днес може да стане ясно какъв вариант е избрал нападателят.

Фати се контузи по време на осминафиналния мач за Купата на Краля срещу Атлетик (Билбао). Той влезе като резерва, но след 35 минути на терена се наложи да бъде сменен заради възобновен проблем с мускули на бедрото. Младият футболист беше пропуснал голяма част от сезона досега заради контузия, затова и прие тежко новата травма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички