Шави посъветвал белгийски национал да откаже на Ювентус и Интер, за да акостира в Барселона


Шави посъветвал белгийски национал да откаже на Ювентус и Интер, за да акостира в Барселона
Снимка: GettyImages

2789 0

Наставникът на Барселона - Шави, се е нуждаел от един телефонен разговор, за да обърка сметките на италианските грандове Ювентус и Интер и една от основните им трансферни цели това лято - Тома Мюние.

"AS" твърди, че испанският специалист е провел разговор с белгийския национал и го е убедил в проекта на Барса. По този начин 31-годишния бранител бързо е сменил приоритетите си и е предал на своя екип да започне работа по евентуалния му трансфер на "Камп Ноу".

Мюние може да се окаже апетитна хапка за управата на каталунците, тъй като е оценяван от "Transfermarkt" едва на 6,5 милиона евро. По този начин белгиецът отлично може да се впише в бюджетните разходи на каталунците през предстоящото трансферно лято.

Бранителят на Борусия Дортмунд има контракт с германския гранд до края на следващия сезон, но няма индикации, че от "жълтата подводница" ще му предложат нов договор.

Десният защитник пасва идеално на петте трансферни цели на Барселона, които бяха обявени от Шави в интервю по-рано през месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички