Клауза "Анти-Барса": Ясно е защо Реал Мадрид не пусна Асенсио на "Камп Ноу"


Клауза "Анти-Барса": Ясно е защо Реал Мадрид не пусна Асенсио на "Камп Ноу"
Снимка: GettyImages

2448 0

Барселона не е успял да подпише с Марко Асенсио, тъй като испанският национал е имал клауза "Анти-Барса" в своя договор, твърдят журналистите Фернандо Поло и Феран Мартин.

Според източниците каталунците са имали голям интерес към привличането на Асенсио поради факта, че ще го вземат като свободен агент и няма да има нужда да плащат трансферна сума на Реал Мадрид. За тяхно съжаление обаче гореспоменатата клауза в контракта му е объркала сметките на "блаугранас".

Напълно известно е, че "лос бланкос" защитават играчите си от подобни трансфери в преки съперници като например Дани Себайос е друг играч с подобна клауза.

Въпреки че подписа с Рафиня миналото лято, мениджърът Шави Ернандес има желание да подсили отбора на всяка възможна позиция. Тъй като напускането на бразилеца все още е възможност, а привличането на крило стои високо в списъка с приоритети. Ансу Фати също не успя да оправдае очакванията и се бори постоянно с контузии, докато Феран Торес пък не може да намери формата си и му липсва постоянство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички