Барселона трябва да продаде трима до края на юни, за да не си навлече неприятности


Барселона трябва да продаде трима до края на юни, за да не си навлече неприятности
Снимка: Getty Images

2776 0

Каталунският гранд Барселона няма много време да реши финансовите си проблеми, защото до 30 юни трябва да се раздели с част от играчите си, за да не си навлече нови проблеми с финансовия феърплей, твърдят редица медии в Испания.

Според информациите на Пиринеите управата на "блаугранас" вече работи по този въпрос и очаква да се раздели много скоро с трима от своите футболисти. На "Камп Ноу" се надяват първият да бъде Клеман Ленгле, който в момента е под наем в Тотнъм, а "блаугранас" е готов да им го предложи за постоянно на цена от 18 милиона евро.

В близкото бъдеще испанският гранд се надява да се раздели и с Франк Кеси, Ансу Фати и Феран Торес, които не успяват да запишат много игрови минути при наставника на Барса - Шави. Много въпросителни има и около бъдещето на Рафиня. Бразилецът акостира в Барселона миналото лято, но най-различни слухове го спрягат за завръщане обратно на Острова, където той може да подсили Арсенал.

В същото време на "Камп Ноу" се надяват да спечелят над 100 милиона евро от тези футболисти и така да избегнат нови главоболия, свързани изцяло с финансовия феърплей.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жерар Пике избухна срещу Барселона и "скастри" управата на тима жестоко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички