Меси: Бях малко ядосан, че след моето напускане Барселона плати 55 млн. за Феран Торес


Меси: Бях малко ядосан, че след моето напускане Барселона плати 55 млн. за Феран Торес
Снимка: GettyImages

9244 0

Суперзвездата Лионел Меси обяви желанието си да бъде по-близо до Барселона, след като приключи кариерата си. Аржентинецът, който разкри, че преминава в Интер Маями, призна, че не се е почувствал добре, когато каталунците са подписали с Феран Торес.

Сделката стана факт не много след напускането на Меси, за чието задържане клубът нямаше средства. За испанеца обаче бяха платени 55 милиона евро на Манчестър Сити. Запитан дали му е станало странно от постъпката на клуба, звездата заяви:

"Не знам... В началото бях много наранен, че трябваше да напусна и от начина, по който се случи. Бях малко ядосан, че нямах възможност да остана, а клубът скоро след това започна да сключва сделки. Но в този момент клубът вече осъзнаваше, че може да си го позволи".

"За две години осъзнах това и го преодолях, вече не мисля за него. Ако се е случило, то е, защото е трябвало да се случи. Разбира се, че един ден искам да се върна в Барселона. Бих искал да бъда по-близо до клуба. Освен това, смятам да живея в Барселона. Със съпругата ми и децата ясно се договорихме за това.

Не зная кога и как ще се случи, но се надявам, че един ден ще мога да помогна на клуба по някакъв начин, защото много го обичам. Благодарен съм за любовта, която получих от хората през цялата си кариера и бих искал отново да бъда в клуба", допълва световният шампион от 2022-ра, цитиран от "Mundo Deportivo". По-рано и Жерар Пике атакува ръководството заради непроменената финансова ситуация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички