Шави отстранява основен играч на Барселона от стартовата единайсеторка?


Шави отстранява основен играч на Барселона от стартовата единайсеторка?
Снимка: Getty Images

11498 0

Френският бранител на Барселона - Жул Кунде, може да отнесе доста "студен душ" от своя наставник Шави. 24-годишният защитник може да бъде отстранен от стартовите 11 на тима след слабо представяне в мача срещу Виляреал, спечелен с 4:3.

Ще седне ли на пейката Кунде?

Французинът бе използван няколко пъти като краен защитник през миналия сезон, което не е предпочитаната от него позиция. Според "El Nacional" той е помолил мениджъра Шави да го сложи в центъра на защитата отново.

Кунде започна на оригиналната си позиция заедно с Андреас Кристенсен срещу Виляреал. Въпреки трудната победа с 4:3, той остави много въпросителни около представянето си и беше под постоянен натиск на стадион "Ла Керамика".

Гореспоменатият източник също вярва, че Кунде може да загуби позицията си в стартовите 11, след като Барселона вече има добра защитна линия. Припомняме, че бранителят бе привлечен от Севиля през изминалото лято за сумата от 50 милиона евро, след като в последния момент избра да премине в Барселона вместо в Челси, въпреки че всичко с лондонския гранд бе договорено.

Кунде остави своя отпечатък на "Камп Ноу" моментално, помагайки на "блаугранас" да спечели Ла Лига. Освен Кунде проблеми в Барселона изпитва и друга звезда на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички