След само 3 кръга: В Барселона вече не са доволни от съдиите заради 4 ситуации


След само 3 кръга: В Барселона вече не са доволни от съдиите заради 4 ситуации
Снимка: Getty Images

1978 0

Барселона започна сезона със 7 точки от възможни 9 след три седмици от сезона в Ла Лига, но смята, че трябва да има 100% точков актив.

Според Mundo Deportivo каталунците вече са бесни на Ла Лига и използването на VAR през този сезон, чувствайки, че във всеки мач са страдали от липсата му или неправилното му използване.

В Барселона се чувстват ограбени

Като мач, в който загубиха точки и, който предизвика полемика, беше равенството им в Хетафе. Според Барселона имаше неправилно отсъдена дузпа поради игра с ръка на Гави.

"Блауграна" също смятат, че не са им дадени две чисти дузпи срещу Кадис. В първия случай Ламине Ямал не получи дузпа. А другият случай е на Луис Ернандес, който според тях не е играл позволено в единоборство срещу Робърт Левандовски.

Междувременно срещу Виляреал, те вярват, че имат случай, в който VAR е трябвало да се намеси за засада при изравняването на Александър Сорлот. Изглежда, че рамото му е било в засада в момента на паса. В Барселона пък се очакване на финализиране на трансфер от Манчестър Сити, с който да се подсилят в дефанзивен план.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички