Левандовски се оплака: Понякога нямам подкрепа в атаката


Левандовски се оплака: Понякога нямам подкрепа в атаката
Снимка: Getty Images

3481 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски е недоволен от играта в атака на тима. Той непряко разкритикува някои решения н треньора Шави Ернандес за схемата на игра, която избира, а тя оставя поляка без подкрепа в предни позиции. 

"Ние сме Барса, от нас очакват не само не само победи, но и добър атакуващ футбол. Напоследък нещата не са такива, каквито трябва да бъдат, така че се опитваме да създадем повече положения в мачовете... Когато Феран или Ансу излизат - двама аткуващи играчи, създаваме повече. Понякога не играем с достатъчен брой атакуващи играчи, аз нямам подкрепа и затова търся по-доброто решение за отбора", каза полякът за "Eleven Sports".

"Мисля, че заради моя опит и факта, че познавам тялото си, намирам най-доброто решение не само за себе си, но и за екипа. Разбирам, че понякога, ако застана между двама централни защитници, им е по-лесно. В много мачове нямам много положения за гол. В последните два мача нямах много положения, защото не получавах топката толкова често, така че понякога трябваше да си ги създавам сам", добави Левандовски.

"Трябва да поддържам нивото си, да се върна на правилния път. Ще ставам все по-добър с всеки мач. Всеки сезон е различен и този сезон е много дълъг. Ще имаме още много мачове и мисля, че не е важно как започваш, а как завършваш", завърши звездата. Президентът на Барселона обаче разкри, че ще има още входящи трансфери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички