Шави отсече: Да печелиш в Барселона не е достатъчно


Шави отсече: Да печелиш в Барселона не е достатъчно
Снимка: Getty Images

1237 0

Наставникът на Барселона - Шави, даде традиционната пресконференция преди гостуването на каталунците на Валенсия утре (5 март) в мач от Ла Лига. Испанският специалист говори за постигнатия успех над Реал Мадрид и посочи, че в Барса не се задоволяват само с победи.

"Да печелиш в Барселона не е достатъчно. Да, победихме Реал Мадрид с 1:0 и то доста неубедително, защото не контролирахме мача. Казах това миналия сезон и ще го кажа отново. В Барса трябва да побеждаваш и да си убедителен. Това е нашата цел. Но ние се изправяме срещу носителите на Ла Лига и Шампионската лига. Трудно е, защото натискът е голям", заяви Шави.

"Само в един мач и може би в още един нямахме доминация в играта, откакто съм треньор на Барселона. Не знаехме как да се измъкнем от високото напрежение. Трябва да подобрим играта си без топката. Но в същото време имаме за цел да се развиваме и с топката в крака, защото така се печелят мачове", добави още специалистът.

Барселона излиза срещу Валенсия утре в търсене на трите точки. При евентуална победа каталунците ще дръпнат с 10 точки пред Реал Мадрид, който също играе утре във вечерния мач от програмата на Ла Лига срещу Реал Бетис.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Андрес Иниеста е бил пред трансфер в Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички