"Да изгорим "Камп Ноу": Феновете на Реал Мадрид "подпалиха" дома на Барселона (ВИДЕО)


"Да изгорим "Камп Ноу": Феновете на Реал Мадрид "подпалиха" дома на Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1707 0

Феновете на Реал Мадрид проявиха изключителна креативност преди изминалото "Ел Класико" между столичани и Барселона в четвъртък вечер. Срещата бе част от 1/2-финалите за Купата на Краля, а каталунците изненадващо се наложиха с 1:0.

Запалянковците на "белия балет" се отчетоха с изключителна, но с грозна по мисъл, хореография преди първия съдийски сигнал на "Сантяго Бернабеу", последвана от скандирания "да изгорим "Камп Ноу". 

Атмосферата преди Реал Мадрид - Барселона

Запалянковците на Реал Мадрид бяха изобразили стадиона на вечния враг - "Камп Ноу", и се опитаха да го пресъздадат като горящ. Трябва да се отбележи, че опитът им по улиците на столицата бяха по-успешни, отколкото тези на терена.

Причината е, че възпитаниците на Карло Анчелоти имат попадение пасив преди реванша, което дойде след автогол още през първата част. Следващият двубой между двата тима в турнира за Купата е през април, докато преди това ще се срещнат и в Ла Лига

Вижте Барселона с кой свой капитан преподписа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички