Горещи разкрития: Реал Мадрид се е опитал да вземе легенда на Барселона преди време


Горещи разкрития: Реал Мадрид се е опитал да вземе легенда на Барселона преди време
Снимка: Getty Images/Guliver

2030 0

Бившият футболен директор на Реал Мадрид - Предраг Миятович сподели, че се е опитал да привлече легендата на Барселона - Андрес Иниеста, на стадион "Сантяго Бернабеу" по време на своя престой в Кралския клуб.

Миятович, който беше футболен директор на Реал Мадрид между 2003 и 2006 година, каза, че в "лос бланкос" са искали Иниеста в редиците си и са се опитали да го привлекат, сподели бившият нападател пред "Marca".

"Исках да го привлечем и то много. В интерес на истината бяхме доста близо. Ние се възползвахме от факта, че той подновяваше договора си и не бе постигнал споразумение с Барса", каза Миятович.

"Говорихме и с баща му. Опитахме се да се свържем с неговия агент, за да се възползваме от възможността. Той имаше висока клауза и ние бяхме решени да я платим. Иниеста е играч, на когото винаги съм гледал като феномен", добави още бившият футболист.

Иниеста се превърна в легенда на Барселона

Иниеста, който работи в японския Висел Кобе, спечели всичко с Барселона по време на легендарната си кариера. Възпитаникът на "Ла Масия" изигра зашеметяващите 674 мача за основния състав на Барселона между 2002 и 2018 година, като отбеляза 57 гола и направи 137 асистенции във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона сложи край на впечатляваща серия на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички