Суарес: Ако Неймар бе останал в Барселона, щеше да спечели "Златната топка"


Суарес: Ако Неймар бе останал в Барселона, щеше да спечели "Златната топка"
Снимка: принтскрийн

2418 0

Нападателят на Гремио Луис Суарес се върна към 2017 година, когато звездата на Барселона Неймар реши да развали атакуващото трио МСН и да премине в ПСЖ срещу 222 милиона евро.

Уругваецът заяви, че не обича да говори за този момент, но преди настъпването му е имало много слухове. Затова той и Лионел Меси са отишли при бразилеца, за да поговорят с него.

"Казахме му: "Ней, ако искаш да спечелиш всичко, остани с нас". Той ни изслуша и каза: "Да, да, искам да остана. Но има цяло обкръжение, което понякога е трудно за контролиране". Ние, като приятели, го съветвахме да остане, но това бе негово решение, на неговото семейство", каза бившият голаджия на каталунците за placar.abril.com.br.

"Ние казвахме: "Неймар, Англия е по-добра (от Франция). Манчестър Сити, този футбол ще бъде по-добър за теб. Но Франция?". Това е рисковано изказване, но ще поема отговорността. Ако Неймар беше останал в Барселона, вероятно би спечелил "Златната топка". Моето мнение е такова", допълва Суарес.

Наскоро сънародникът на Неймар - Ривалдо, също изказа мнение, че за него е по-добре да отиде в Англия. Той посочи отбора, в който Неймар би блестял във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички