Жоао Феликс отива в Барселона при едно условие


Жоао Феликс отива в Барселона при едно условие
Снимка: Getty Images

4940 0

Възходът на Барселона след заемането на треньорския пост от Шави е видим. Каталунците са в поредица от 15 срещи без поражение във всички турнири. Ентусиазмът сред фенове и футболисти за трофеи през следващия сезон расте постепенно. "Лос кулес" биват свързвани с редица футболисти за предстоящия трансферен прозорец, сред които са Ерлинг Холанд и Роберт Левандовски. 

Испанските медии информират за интерес от "Камп ноу" и към звездата на Атлетико Мадрид - Жоао Феликс. 22-годишният нападател има договор с "Атлети" до 2026 г., но каталунците се надяват агентът му - Хорхе Мендеш, да задейства евентуални преговори. 

Един от доверените източници в Испания - журналистът Рубен Уриа, информира, че Мендеш ще "натисне" клиента си към преминаване в прекия конкурент на "дюшекчиите", ако отборът на Диего Симеоне не успее да се класира за Шампионска лига този сезон. 

Феновете на Барселона от своя страна са въодушевени от слуховете около звездата. Някои от тях демонстрираха вълнението си с колажи на португалеца с червено-син екип, а други обявиха, че ще публикуват снимки на футболиста в профилите си всеки ден, докато той премине на "Камп Ноу".

Междувременно стана ясно, че 4 клуба от Висшата лига са готови на преговори с Жоао Феликс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички