Шави е приел да застане начело на Барселона


Шави е приел да застане начело на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1087 0

Легендата на Барселона Шави Ернандес, който е треньор на катарския Ал-Сад, е приел да заеме същия пост в каталунския гранд. След края на настоящия сезон той ще застане начело на бившия си тим. Новината съобщи в Туитър журналистът на "Mundo Deportivo" Франсеск Агилар.

Според него 40-годишният бивш халф е приел предложението на президента на каталунците Хосеп Бартомеу, който преди това е получил одобрението за кандидатурата на Шави от футболистите на тима.

Барселона е на път да загуби битката за титлата в Ла Лига, след като завърши наравно в 3 от последните си 4 мача в първенството. Заради това настоящият треньор на тима Кике Сетиен е заплашен да загуби работата си още преди края на сезона. Ако това се случи, тимът временно ще бъде оглавен от наставника на Барселона Б - Хавиер Гарсия Пимиента.

Сетиен застана начело на каталунците на 13 януари, заменяйки Ернесто Валверде. С него Барселона изигра 17 мача, в които победи 11 пъти, 3 пъти записа равенство и загуби 3 пъти. А каква неприятна новина за Барселона се появи днес вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички