След новия статут на резерва: Агентът на Гризман иска среща с Барселона през следващата седмица


След новия статут на резерва: Агентът на Гризман иска среща с Барселона през следващата седмица
Снимка: Getty Images/Guliver

1260 0

Антоан Гризман е сред водещите теми, свързани с Барселона пред последните седмици. Френският национал остана резерва в последните 3 от 4 двубоя, като бе пускан от Кике Сетиен за малко време в игра.

И бащата, и братът на Гризман ясно изразиха чувствата си относно тази ситуация, като сестра му, която е и негов агент иска среща с Барселона. Тя ще е през идната седмица, като на нея ще се обсъди положението на Гризман в тима, твърди Le Parisien.

Според изданието Гризман не мисли за напускане на клуба и не иска да бъде ползван за размяна с други играчи през това лято.  По-рано медиите в Италия писаха, че може да бъде ползван в сделката за Лаутаро Мартинес и да бъде изпратен в Интер.

Marca допълва, че от каталунския клуб също нямат намерение да се разделят с него. Le Parisien информира, че Кике Сетиен е предупредил Гризман, че ще получи малко игрово време, но нападателят не е очаквал, че в двубоя срещу Атлетико ще бъде пуснат чак в 90-ата минута. А според Ривалдо само Меси може да спаси Гризман от провал (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички