Лионел Меси е спрял преговорите за нов договор с Барселона, готов е да напусне


Лионел Меси е спрял преговорите за нов договор с Барселона, готов е да напусне
Снимка: Guliver/GettyImages

3469 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е отказал да преговаря за подновяване на настоящия си контракт с клуба и е готов да напусне "Камп Ноу", когато договорът му изтече през 2021, съобщава испанското радио Cadena Ser.

Изданието твърди, че Меси и баща му Хорхе са започнали разговори за подновяване на последния му контракт с клуба, който бе подписан през 2017, но той вече няма желание да остане в редиците на каталунците. Радиото добавя, че Меси е ядосан след изтекли в медийното пространство информации, според които той е отговорен за някои от събитията в клуба като уволнението на Ернесто Валверде през януари, както и разочарованието му от липсата на достатъчно качество в състава. Представителите на аржентинеца и Барселона не пожелаха да коментират информацията.

Това не е първата информация около Лионел Меси и неговото желание да напусне каталунците, като и друг път аржентинецът не е бил доволен от управлението на клуба. Меси започна да изразява по-гласно недоволството си от клуба през последната година.

През януари той разкритикува спортния директор Ерик Абидал заради изказванията му, че дадени играчи са станали причина с поведението си на терена за уволнението на Валверде. Месец по-късно, аржентинецът заяви в интервю, че Барселона не е достатъчен добър, за да спечели Шампионска лига. Освен това каталунците вече изостават с 4 точки в битката за титлата в Ла Лига, след като допуснаха няколко грешни стъпки, а Реал Мадрид е безгрешен след подновяването на сезона. А изследване показа, че Меси е неочаквано неефективен при Кике Сетиен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички