Шави черпи вдъхновение от женския състав на Барселона


Шави черпи вдъхновение от женския състав на Барселона
Снимка: Getty Images

1420 0

Мениджърът на Барселона Шави остана доволен от победата на женския отбор на каталунците над Реал Мадрид с 5:2 през седмицата. Бившият футболист също така би искал отборът му да почерпи вдъхновение от този мач.

Шави присъстваше на „Камп Ноу“ за срещата от четвъртфинала на женското издание на Шампионска лига, която счупи рекорд за посещаемост при дамите с 91 553 зрители на стадиона. След като видя от първо лице как при мъжете „белия балет“ бе разпилян с 4:0, бившият полузащитник стана свидетел и на разгрома, нанесен от каталунките.

„Наистина се насладих, дори настръхнах от атмосферата. Това, което преживях няма как да се опише. Надявам се и в неделя за нас срещу Севиля да бъде същото. Познавам се добре с много от дамите в състава, както и с треньора (Джонатан) Гиралдез. Работата, която свършиха трябва да вдъхнови и нас за успех“, заяви Шави в пресконференция.

Воденият от испанеца клуб посреща Севиля в неделя и с победа може да се изравни с тях на втората позиция, но трябва да се отбележи, че и каталунците са с мач по-малко. Евентуален успех ще бъде поредното доказателство за разцвета на Барса под ръководството на Шави

За съжаление обаче звезда на каталунците се очаква да пропусне дербито този уикенд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички