Шаби Алонсо ли ще е новият треньор на Реал Мадрид? Ето първия му отговор


Шаби Алонсо ли ще е новият треньор на Реал Мадрид? Ето първия му отговор
Снимка: GettyImages

1878 0

Шаби Алонсо говори за появилите се слухове, които го свързват с потенциално завръщане в Реал Мадрид през 2024 г. Авторитетното испанско издание "Marca" обяви, че бившият халф на "белия балет" е в краткия списък на клуба да замени Карло Анчелоти, ако наистина италианският треньор напусне след изтичането на договора му в края на кампанията.

Шаби ли ще е новият треньор на Реал Мадрид?

Анчелоти сподели убеждението си, че управлението на клуба е амбиция за Алонсо и други бивши играчи, които в момента изграждат своята треньорска кариера. Алонсо впечатли, откакто пое Байер Леверкузен в Бундеслигата през октомври, насочвайки клуба към шесто място в лигата през 2023 г. и до полуфинал на Лига Европа.

След слуховете за летен интерес от страна на клуба от Висшата лига Тотнъм, Байер Леверкузен бързо обвърза Алонсо с удължаване, като бъдещето му е обвързано до 2026 г.

Бившият футболист не пожела да даде конкретен отговор относно слуховете за Реал, но все пак коментира, цитиран от Mundo Deportivo. "Рано е да се говори за това, все още е септември, така че не е въпрос за обсъждане. И двамата с играчите знаем как работи футболът, това не е проблем за никого и не сме говорили за това", заяви Алонсо. Все пак има и други кандидати за поста на Анчелоти, като се спрягат имена от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички