Реал Мадрид поглежда към "приятна изненада" от Висшата лига за поста на Анчелоти


Реал Мадрид поглежда към "приятна изненада" от Висшата лига за поста на Анчелоти
Снимка: Getty Images

971 0

Реал Мадрид е добавил италианския специалист Роберто Де Зерби към списъка си с потенциални наследници на Карло Анчелоти на фона на неговия възход в Брайтън след 2022 година.

Според "Cadena SER" Де Дзерби е в краткия списък на управата на  "лос бланкос" за заместник на Анчелоти. Договорът на опитния италианец изтича в края на сезона и от Бразилия твърдят, че той ще поеме "Селесао".

Ново предизвикателство за Де Дзерби?

Де Дзерби продължава да впечатлява в Брайтън. Италианският тактик наследи Греъм Потър на "Амекс" през септември 2022 година. Стилът на специалиста наподобява този на Реал Мадрид. "Чайките" имат един от най-атрактивните стилове на Острова със своя бърз начин на игра. Неговият отбор спечели пет от шест мача в лигата, в това число и впечатляващите победи с 3:1 над Манчестър Юнайтед и Нюкасъл.

Брайтън се класира за Лига Европа през миналия сезон и следователно играе европейски футбол за първи път в историята си. Де Дзерби има още три години от договора си с клуба и на Реал Мадрид може да му се наложи да действа бързо, тъй като акциите на специалиста растат.

Натиск от Алонсо

Мениджърът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо също е едно от "най-горещите" имена в треньорската професия. Младият специалист е свързван с клуба от "Сантяго Бернабеу", а според "Marca" именно той ще е новият наставник на тима догодина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички