"Тайно споразумение" може да определи наследника на Юрген Клоп в Ливърпул


"Тайно споразумение" може да определи наследника на Юрген Клоп в Ливърпул
Снимка: Getty Images

12552 0

За никой футболен фен не е тайна, че още с идването си на "Анфйилд" Юрген Клоп промени културата в Ливърпул. Германецът превърна мърсисайдци в страшилище и ги върна обратно на върха, но мнозина вече си задават въпроса "Кой ще наследи специалиста"?

Фаворитът за мястото на Клоп

През последния сезон бившият футболист на Ливърпул - Шаби Алонсо, впечатли на поста старши треньор на Байер Леверкузен. Испанският специалист стигна далеч с тима в Лига Европа и успя да го вкара отново във втория по сила европейски турнир за 2023/24. Редица английски медии съобщиха неотдавна, че интересът към 41-годишния треньор на Острова е огромен.

Любопитното е, че според Sport Bild, Алонсо има "тайно споразумение" с Леверкузен, което му позволява да напусне клуба, когато пожелае. Въпреки че то може да не се активира още известно време, Ливърпул е готов да се възползва и когато дойде моментът да назначи нов мениджър.

Самият Юрген Клоп наскоро удължи контракта си и ще остане на "Анфийлд" до края на сезон 2025/26. Германският специалист изведе мърсисайдци то титлата в Шампионска лига през 2018/19, а сезон по-късно Ливърпул спечели и Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юрген Клоп каза всички около бъдещето на Мохамед Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички