"BILD": Проспериращият Шаби Алонсо ще трябва да избира между Байерн и Реал


"BILD": Проспериращият Шаби Алонсо ще трябва да избира между Байерн и Реал
Снимка: Getty Images

2171 0

Наставникът на Байер Леверкузен - Шаби Алонсо, продължава да се развива отлично в треньорската професия. Мнозина вярват, че много скоро той ще направи огромен скок в кариерата си, а "BILD" вярва, че той ще я продължи или в Байерн Мюнхен, или в Реал Мадрид.

Две страхотни опции пред Алонсо

"BILD" пише, че в момента, в който Байерн се нуждае от нов треньор в даден момент след Тухел, то Шаби Алонсо оглавява техния списък. На "Алианц Арена" са му големи почитатели. Те дори изпратиха Станишич под наем в Леверкузен, защото напълно се доверяват на испанеца да го развие в топ играч. Румениге цени високо Алонсо, a Ян-Кристиан Дреесен е впечатлен от неговата личност и развитие.

От другата страна обаче, стои Реал Мадрид. Именно това е отборът, в който Алонсо спечели Шампионска лига за втори път в своята кариера през сезон 2013/14. Интересът от "лос бланкос" е сериозен и според мнозина испанският специалист ще има доста трудно решение пред себе си в близкото бъдеще.

Припомняме, че през изминалия сезон Алонсо изведе Байер напред в Лига Европа, а в родния шампионат успя да изведе "аспирините" до ново участие във втория по сила европейски турнир.

*Още новини за германската Бундеслига може да четете на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички