Сетиен призна: Спечелихме заради ВАР


Сетиен призна: Спечелихме заради ВАР
Снимка: Guliver/GettyImages

1325 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен призна, че отборът му победи Реал Сосиедад благодарение на ВАР. Каталунците спечелиха с 1:0, като попадението падна от дузпа. В 80' съдията, след справка с VAR, отсъди дузпа в полза на Барселона за игра с ръка на Оярсабал. Такава действително имаше, но беше с частта точно под рамото и играчът нямаше как да се отмести.

"Бяхме наясно, че това ще бъде изключително тежък мач. Мисля, че спечелиха последните си 6 двубоя, включително и този на "Бернабеу". Класираха се на финал за Къпата, добре държат топката и не се предават. Ако те пресират, могат да те наранят, имат много добри играчи", заяви Сетиен.

"Спечелихме благодарение на ВАР. Не видях положението за дузпата, защото бях прекалено далеч. Търепнието е необходимо, за да се стигне до повече положения. Понякога иска да завършим бързо, а бързината ни коства да загубим топката и да бъдем контраатакувани. Опитахме да контролираме мач, но не се получи. Трябва да се подобряваме", допълни още наставникът на Барса.

В момента ситуацията за Барселона в Ла Лига не изглежда особено добре предвид 2-рото място и загубата в Ел Класико, която ги свали от върха. Въпреки това обаче, всички около тима трябва да са спокойни - вижте повече подробности защо - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички