Тер Щеген има важно условие, за да подпише нов договор с Барселона


Тер Щеген има важно условие, за да подпише нов договор с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5284 0

Титулярният вратар на Барселона Марк-Андре тер Щеген е склонен да остане в тима, но има условия за това. Според "Mundo Deportivo", вчера агентът на германеца е имал разговор със спортния директор на каталунците Ерик Абидал по въпроса с вратаря. Към него интерес проявяват два европейски гранда - Ювентус и Байерн (Мюнхен).

Тер Щеген е готов да остане на "Камп ноу", където се чувства щастлив. Той си строи къща в Кастелдефелс, предградие на Барселона, където живеят почти всичките му съотборници. Той е доволен от живота в Каталуня, но смята, че трябва да получава по-голяма заплата. Именно това е основното му условие, за да остане в клуба. Според неофициална информация, германският национал получава по-малко от 100 000 евро седмично, което е наполовина по-малко от заработването, например, от Усман Дембеле.

Марк-Андре тер Щеген пристигна в каталунския гранд през 2014 година след трансфер от Борусия Мьонхенгладбах. Барселона плати за него 12 милиона евро. През настоящия сезон стражът пусна 34 гола в 33 срещи във всички турнири. Действащият му договор с клуба е до лятото на 2022 година. А защо тер Щеген има проблеми в националния отбор на Германия вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички