Играч на Барселона се контузи и ще бъде под въпрос за реванша с Наполи в Шампионска лига


Играч на Барселона се контузи и ще бъде под въпрос за реванша с Наполи в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3663 0

Нов футболист на Барселона се контузи на финалната тренировка преди двубоя срещу Реал Сосиедад от 27-ия кръг в испанската Ла Лига. Става въпрос за Артур, който получи травма по-малко от две седмици преди важния сблъсък-реванш от осминафиналната фаза на Шампионска лига срещу Наполи (първият двубой завърши 1:1).

Групата за двубоя с баските е: Тер Щеген, Семедо, Пике, Ракитич, Бускетс, Нето, Меси, Ленгле, Гризман, Алба, Брейтуейт, Де Йонг, Видал, Юмтити, Фирпо, Пуиг, Коладо Фати. Срещата започва от 19:30 часа българско време.

Артур се присъединява в лазарета на "Камп Ноу" към Серхи Роберто, Усман Дембеле и Луис Суарес. Все още не е ясно дали ще бъде възстановен за важния двубой срещу неаполитанци. Той ще се състои на 18.03 (сряда) от 22:00 часа българско време.

В момента ситуацията за Барселона в Ла Лига не изглежда особено добре предвид 2-рото място и загубата в Ел Класико, която ги свали от върха. Въпреки това обаче, всички около тима трябва да са спокойни - вижте повече подробности защо - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички