"Сериозно момче с много качества": Карло Анчелоти намери заместника на Карим Бензема


"Сериозно момче с много качества": Карло Анчелоти намери заместника на Карим Бензема
Снимка: GettyImages

12246 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, сподели, че "кралския клуб" е намерил перфектния заместник на напусналата легенда Карим Бензема.

Впечатленията

Наставникът на "белия балет" определи като такъв новото звездно попълнение Джуд Белингам. Според него, англичанинът попълва идеално празнотата, оставена след напускането на френския голмайстор.

20-годишният офанзивен състезател остави страхотни впечатления в първите си 2 мача с фланелката на испанския гранд. Към момента той регистрира 3 попадения.

"Вярваме, че пристигането на Белингам покрива липсата на Карим. Той е сериозно и зряло момче с много качества. Това, което прави, не изненадва тези от нас, които го знаем. Изненадващото е, че е на само 20 години", коментира Анчелоти пред "Radio Serie A". 

Рокадите

Преминаването на Белингам на "Сантяго Бернабеу" от Борусия Дортмунд не мина без доза драма. Въпреки това, той никога не е крил желанието си да облече бялата фланелка и заявява, че се чувства в пъти по-добре с нея.

Дългогодишният централен нападател на "кралете" Карим Бензема от своя страна предприе по нов път, подписвайки със саудистския Ал-Итихад. В Мадрид вярват, че достойният му наследник е вече намерен.

А какво мислят бившите съотборници на англичанина за трансфера?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички