Като фен: Белингам спря по време на мач, за да оцени класата на Кроос - как реагира? (ВИДЕО)


Като фен: Белингам спря по време на мач, за да оцени класата на Кроос - как реагира? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4061 0

Джуд Белингам бе привлечен за близо 90 милиона паунда от Реал Мадрид през това лято и бързо ще трябва да се адаптира, за да не попадне под безмилостни критики в Испания. До този момент оставя добри впечатления и вече реализира първия си гол.

Той отбеляза красиво попадение, прехвърляйки Андре Онана в сблъсъка с Манчестър Юнайтед. Именно англичанинът бе избран и за играч на мача в този дуел. В последния мач на "кралския клуб" от предсезонната подготовка в САЩ той отново бе на терена при поражението с 1:3 от Ювентус.

В социалните мрежи все по-голяма популярност набира момент от сблъсъка с участието на Белингам. Той обаче не засяга футболните му качества, а тези на новия му съотборник в полузащитата Тони Кроос.

Германският халф осъществява красиво подаване, което попада във Винисиус Жуниор, преодолявайки сериозна част от футболистите на Ювентус. А Белингам спира движението си, ръкопляска, след което и маха с една ръка, признавайки отиграването на Кроос.

Можете да видите въпросната реакция чрез кадрите по-долу в материала. Научете повече и за победата на Ювентус над Реал Мадрид (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички