След няколко скандала: Играчите на Борусия Дортмунд са доволни от трансфера на Джуд Белингам в Реал Мадрид


След няколко скандала: Играчите на Борусия Дортмунд са доволни от трансфера на Джуд Белингам в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2741 0

Продължават да излизат пикантни подробности около трансфера на Джуд Белингам в Реал Мадрид. Според последните такива - неговите бивши съотборници от Борусия Дортмунд са много доволни от напускането му. А причината е, че той винаги е искал да бъде в центъра на вниманието.

Мрачен и без лидерски качества

Според Bild играчите на Дортмунд смятат, че Белингам е почувствал, че е засенчен от Ерлинг Холанд и е продължил да аплодира феновете сам, а не със съотборниците си след мачове. Той беше помолен да води отбора на няколко пъти през миналия сезон, но колегите му смятали, че той има слаби лидерски качества и е "бил мрачен", което създало напрежение в отбора.

Обиждал е съотборниците си

Някои от играчите дори поставили под съмнение поведението му с някои от другите му колеги, тъй като се твърди, че не е бил много мил в няколко случая. В информацията се споменава, че той е обидил Нико Шулц, след като Дортмунд беше отстранен от Рейнджърс в Лига Европа през 2021-22 г. Според четеци по устни той каза: „Не можеш да дадеш ш**ан пас, ти си ши**н! Всеки проклет път!“

Твърди се, че това не е било изолиран инцидент и имало много случаи, за които се съобщава, че Белингам е обидил съотборниците си през предишния сезон. Въпреки това, нещата се подобрили при новия капитан на клуба Емре Джан, тъй като се смята, че той е донесъл освежаващ дух в съблекалнята. Заместникът на Белингам, бившият халф на Юнайтед Марсел Сабицер, също е харесван от съотборниците си. В Реал пък Белингам изненада съотборниците си като отиде на тренировка с такси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички