Анчелоти уверен в Реал Мадрид: Отборът е завършен и много качествен


Анчелоти уверен в Реал Мадрид: Отборът е завършен и много качествен
Снимка: GettyImages

1504 0

Карло Анчелоти говори пред медиите след победата с 2:0 срещу Манчестър Юнайтед на стадион NRG.  Италианският наставник е доволен от показаното, като заяви, че тимът е завършен. Реал Мадрид постигна втора победа по време на подготвителния лагер.

Доволен от новите попълнения и от отношението на играчите

"Беше добър мач. Играхме добре, особено през първото полувреме. Защитавахме се по-добре от първия мач. През второто полувреме показахме добро отношение. Тръгнахме си доволни. Белингам показа качеството, което притежава. А голът на Хоселу е гол, който не се вижда много често", заяви Анчелоти.

"Куртоа има малък дискомфорт и няма смисъл да рискуваме с него. Мисля, че ще бъде готов за следващия мач. Като Гюлер, който също ще играе скоро. Добре сме, защото отборът е много качествен, няма друго обяснение. Страхотно качество, физическо, техническо, ангажираност".

Относно новата система на игра: "Върви добре и на това се надяваме. Винисиус се адаптира добре и това му харесва. Позициите на Родриго и Винисиус създават много опасности, когато спечелим топката. Това също така улеснява и Белингам", допълни италианецът. Следващият мач на тима е срещу Барселона на 30 юли. А голът на Хоселу от задна ножица наистина бе впечатляващ. (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички