След 2 мача: Джуд Белингам се докосна до величието на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид


След 2 мача: Джуд Белингам се докосна до величието на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

7336 0

Новото попълнение на Реал Мадрид Джуд Белингам прави фурор в Ла Лига, подражавайки на уникалното начало на Кристиано Роналдо в клуба. Въпреки че е рано да се правят подобни сравнения, впечатляващата форма на английския национал привлича вниманието, тъй като той постави впечатляващ рекорд на "Сантяго Бернабеу".

 

Да се докоснеш до Роналдо

Този невероятен старт на младока означава, че Белингам вече има три гола и асистенция в първите си две участия в Ла Лига. Това е постижение, което го поставя в наистина знаменита компания, тъй като последният път, когато играч имаше толкова впечатляващ старт за Реал Мадрид, беше именно Кристиано Роналдо през 2009 година.

Както "BBC" подчерта, постижението на Белингам да отбелязва гол във всеки от първите си два мача в Ла Лига за Реал Мадрид предизвика шум. Това значително напомня на началото на Кристиано Роналдо през 2009 г. Футболната икона се присъедини към испанския гранд през същата година от Манчестър Юнайтед, чупейки рекорди с трансферната си сума от 96 милиона евро.

Забележителното начало на кариерата на Белингам в Ла Лига само оправдава значителната инвестиция от €103 милиона, направена в него. Ако поддържа тази форма, значителната трансферна сума скоро ще се счита за "кражба" от Борусия, тъй като страхотният му старт в Реал Мадрид го превръща в любимец на "Бернабеу".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Реал посъветва какво трябва да направи тима, ако не привлече Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички