Байерн и Барселона в остра битка за Мазрауи, баварците със "супер оферта"


Байерн и Барселона в остра битка за Мазрауи, баварците със "супер оферта"

3022 0

Офанзивата на Байерн Мюнхен за десния защитник на Аякс Нусаир Мазрауи, една от трансферните цели на Барселона, продължава с пълна сила. Баварците не губят време и са направили "супер оферта", с която да убедят мароканеца. Нидерландските медии съобщават, че е предложен договор на стойност 10 милиона евро на сезон, което е по-високо предложение от каталунското.

Защитникът, чийто договор изтича през идния юни, и делегация на немския клуб ще се срещнат в Амстердам за преговори по подписа му, според нидерландския Sky. Миналите седмици имаше информации, че германците са направили отлично предложение на Аякс и Мазрауи, но според обкръжението на Оливър Кан, от Байерн са готови на всичко за подписа на мароканския бек.

От "Камп Ноу" настояват интересът да се запази и да продължат да работят по евентуален трансфер, въпреки че са наясно със силната конкуренция в лицето на баварците. Всъщност това не са единствените клубове в борба за нашумелия защитник, като Милан и Борусия Дортмунд също са на опашката. Коментира се, че "жълто-черните" биха могли да бъдат по-настоятелни в борбата за Мазруи след евентуален транфер на мегазвездата Ерлинг Холанд.

Жорди Кройф проследи изявите на мароканския национал при реванша между Аякс и Бенфика в Шампионска лига, а под зоркия му поглед бяха и Николас Таляфико и Алехандро Грималдо, които също са част от трансферния списък на каталунците. Веднага след срещата мароканецът отрече всякакви информации, свързани с договорен трансфер. А какви са очакванията за Николас Толяфико?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички